Dinar'da '6. Kariyer Günleri' Başladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksekokulu'nda 6. Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri programı başladı. İki gün boyunca devam edecek olan etkinlikte okuldan mezun olanlar ile şu an öğrenim gören öğrenciler bir araya gelecek.

Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Ertan, yaptığı açılış konuşmasında, okul olarak programı hazırlamayı kendilerine bir görev olarak gördüklerini söyledi.

Programın 6.'sını düzenlediklerini ve bunu her yıl yapmayı planladıklarını dile getiren Ertan, 'Programı düzenlememizdeki amaç Dinar'a ve üniversitelerin bulunduğu yerlere bakış açısı kazandırmak, öğrencilerimize entelektüel yönden katkı sağlamaktır. Bu etkinliğe Dinarlı vatandaşlarımızın da katılmasını çok istiyorum. Programdan herkesin en iyi şekilde yararlanacağını umut ediyorum.' diye konuştu.

Yapılan açılış konuşmasının ardından Dinar SGK Müdürü Bünyamin Aslaner, Öncü Sürücü Kursu yöneticisi Erkan Kırtaş, okul mezunları Uğur Sorudak, Turgay Erbağ ve Fatih Koçoğlu, öğrencilere iş hayatlarındaki başarılarını anlattı.

Kaynak: AA