Yetkin Dikinciler Nazım Hikmet İçin Çukurova'da

Tiyatro ve sinema sanatçısı Yetkin Dikinciler Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen 3 Haziran Nazım Hikmet’i Anma Etkinliğinde sahne alacak. Dikinciler’e İklim Tamkan ve Senem Demircioğlu piyano ve şarkılarla eşlik edecek.

Yetkin Dikinciler Nazım Hikmet İçin Çukurova'da


Nazım Hikmet’e yakışık anma etkinliği

Türk şiirinin ustası Nazım Hikmet ölüm günü olan 3 Haziran’da Çukurova Belediyesi tarafından özel bir etkinlikle anılacak. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, dünyanın en büyük şairlerinden Nazım Hikmet’i Nazım Hikmet’e yakışır bir etkinlikte kutlanacağını vurguladı. Çetin, “Felsefe okumuş, tiyatro eğitimi almış, tiyatro ve sinemada başarılı oyunculuğuyla göz doldurmuş, Babam ve Oğlum ile Mavi Gözlü Dev’de devleşmiş sanatçımız Yetkin Dikinciler’i Adanalılarla buluşturmak bizim için büyük bir mutluluk olacak” dedi.



Dikinciler, Nazım şiirleriyle devleşecek

Sanatçı Yetkin Dikinciler 3 Haziran 2017 Cumartesi akşamı saat 20.00’de başlayacak Nazım Hikmet’i Anma Etkinliğinde, sanatçı arkadaşları Senem Demircioğlu ve İklim Tamkan’la birlikte sahne alacak. Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde şarkılar ve şiirlerin iç içe geçeceği program bir saat sürecek. Yetkin Dikinciler’in, Çukurova Belediyesi’nde gerçekleştireceği program halka açık ve ücretsiz gerçekleştirilecek.
Kaynak: İHA