Teravih Sonrası Çaylar Ak Gençlerden

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları mensupları, Ramazan ayında yine farklı bir sosyal etkinliği Bilecik halkıyla buluşturdu.

Teravih Sonrası Çaylar Ak Gençlerden
Ak gençler, "Çaylar Bizden" projesi ile Teravih namazları çıkışında her akşam faklı bir mahallede bulunan camide kuracakları stantla cami cemaatine çay ikram edecekler. AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri, proje kapsamında ilk olarak Yediler Camii’nde Teravih namazı sonrası camiden çıkan cemaate çay ikramı yaptı.

Her akşam faklı bir camide olacaklarını belirten AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, “Geçen Ramazan ayında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından 81 ilde düzenlenen “Çaylar Bizden” projesini bu yılda devam ettiriyoruz. AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları olarak Bilecik Merkez Yediler Camii’nde teravih namazı sonrası çaylarımızı ikram ettik. Ramazan ayı boyunca belirlediğimiz camilerde cemaatimize çaylar bizden diyerek ikramımız devam edecek. Hemşehrilerimizden güzel temenniler alarak bu projemizi gelecek ramazanlara da yaymak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA