Tam 10 Bin Litre !

Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 3 eve düzenlenen eş zamanlı operasyonda toplamda yaklaşık 10 bin litre kaçak içki ele geçirildi.

Tam 10 Bin Litre !
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Salihli’nin Bağcılar Mahallesi’ndeki 3 ikamette kaçak içki üretilip, Salihli merkez ve çevre mahallelerde satıldığı ihbarı üzerine, O.U, G.K. ve A.R.K’ye ait 3 ikamete eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda O.U.’ya ait evde 1 adet alkol yapımında kullanılan damıtma sistemi ile 25 litre rakı, 3 bin 100 litre şarap, G.K’ye ait evde 1 adet alkol yapımında kullanılan damıtsa sistemi ile 3 bin 700 litre şarap, 20 litre rakı ile A.R.K.’ye ait evde ise 2 adet yapımında kullanılan damıtma sistemi, 330 litre rakı, 2 bin 700 litre şarap ve 50 litre viski ile ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan ve jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(Behzat Akcan /İHA)
Kaynak: İHA