'Söğütlü'de Tarım' Fotoğraf Yarışması

Söğütlü Belediyesi, 'Söğütlü'de Tarım' konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenleyecek.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, yaptığı yazılı açıklamada, yarışmanın ilçenin tanıtımı için önemli olduğunu ifade etti.

Yarışmayla Söğütlü'nün dört bir yanındaki tarımsal faaliyetleri fotoğraf karelerinde bir araya getirmeyi amaçladıklarını aktaran Genç, şunları kaydetti:

'İlçedeki tarımsal faaliyetleri bu yarışmayla gelecek kuşaklara aktarmayı, tarımın önemini ve tarımla ilgili sosyal, bireysel duyarlılığın gelişmesini hedefliyoruz. Bereketli tarım ürünleri yelpazesine sahip olan ilçemizde, soframıza gelen her şeyin büyük emeklerle, alın teriyle üretildiğini ölümsüzleştirmek adına 'Söğütlü'de Tarım' konulu ödüllü fotoğraf yarışması 02 Haziran 2017-18 Ağustos 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu yıl 33.'sünü gerçekleştireceğimiz Söğütlü Festivali'nde fotoğraflar sergilenerek ödül töreni yapılacak. 18 Ağustos'ta son bulacak yarışmaya tüm fotoğrafseverleri bekliyoruz. Ayrıca detaylı bilgiye belediyenin sitesinden ulaşabilirsiniz.'

Yarışmada birinci gelen fotoğrafın sahibine 2 bin lira, ikinciye bin 500 lira, üçüncüye ise bin lira para ödülü verilecek.

Ayrıca, 3 kişiye 500'er lira mansiyon ödülü verilecek yarışmada, sergide kullanılmak üzere seçilen 30 fotoğrafın sahibine her fotoğraf için 150 lira para ödülü verilecek.

Kaynak: AA