Sarıyer'de Çiftlikte Cinayet

Bir çiftlikte ağabeyi ile çıkan kavgada pompalı tüfekle ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti Bıçakla yaralanan ağabey, polis tarafından gözaltına alındı.

Sarıyer'de bir çiftlikte ağabeyi ile arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti, bıçakla yaralanan ağabey ise polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kocataş yolu üzerindeki 'Kocataş' adlı çiftlikte Lokman Orak ile ağabeyi Vahid Orak arasında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine iki kardeş birbirlerinin üzerine bıçak ve pompalı tüfekle saldırdı.

Kavgada Vahid Orak olayda bıçakla yaralanırken, kardeşi Lokman Orak ise pompalı tüfekle vurularak ağır şekilde yaralandı. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde delil incelemesi yaptı.

Lokman Orak ambulansla Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bıçakla yaralanan ağabey Vahid Orak da polis ekipleri tarafından tedavisi yaptırıldıktan sonra gözaltına alınarak Sarıyer Polis Merkezi'ne götürüldü.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: AA