Muratpaşa'dan Etiler Mahallesine İftar Sofrası

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Etiler Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında “Dünyada ayrışma çok, ayrışmak için bahane de çok. Önemli olan bütünleşebilmek, birarada olabilmektir. Bu duygulara ısrarla hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Muratpaşa'dan Etiler Mahallesine İftar Sofrası
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ramazan ayının 4’üncü gününde iftarını eşi Ümran Uysal’la birlikte Etiler Mahallesi’nde açtı. Etiler Pazar Yeri’nde yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada Başkan Uysal, iyiliği ve güzelliği, sevgiyi ve saygıyı, bereketi paylaşmak için aynı iftar sofrasında birarada olduklarını söyledi.



Türkiye’nin en’leri

Muratpaşa sakinlerinin vergileri ve manevi desteğiyle, belediyenin Türkiye’de kişi başına en fazla asfalt döken, en fazla yeşil alan üreten ve en fazla yeraltı çöp konteyneri üretip montajını gerçekleştiren, en fazla spor salonu inşa eden bir konuma ulaştığını belirten Başkan Uysal, “Bu başarı sizindir” dedi.

Başkan Uysal, ilçede belediyecilik hizmetlerini sadece bunlarla sınırlamadıklarını “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” anlayışıyla Türkiye’nin en geniş kapsamlı sosyal hizmet ağını kuran 3 belediyeden biri olduklarını dile getirdi. Başkan Uysal, “Ayrıca, bizim her gün bizim biraz daha komşulaşmamız, birbirimize yaklaşmamız, sevgiyi ve saygıyı arttırmamız lazım. Milli ve dini bayramlarda, özel günlerde dayanışmamızı, sevgi ve saygıyı hiç eksiltmememiz lazım. Dünyada ayrışma çok, ayrışmak için bahane de çok. Önemli olan, ulvi olan bütünleşebilmek, birarada olabilmektir. Bu duygulara ısrarla hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Çocuklar için eğlence

Başkan Uysal, konuşmasının ardından Etiler Pazar Yeri’nde düzenlenen iftarlarda komşularıyla bir sohbet etti. Başkan Uysal sohbet ederken, iftar programında çocuklar için oyun saati başladı.

Mahallenin çocukları sandalye kapmaca gibi birbirinden eğlenceli oyunlarla iftar sonrası keyifli dakikalar yaşadı.
Kaynak: İHA