Muhtardan Başkan Yazgı'ya Pankartlı Teşekkür

Aksaray Belediyesi’nin Çiftlik Mahallesinde yaptığı altyapı ve asfalt çalışmaları muhtar ve mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Muhtardan Başkan Yazgı'ya Pankartlı Teşekkür
Çiftlik Mahallesi Muhtarı Davut Sertkaya, mahallenin tüm yollarını asfaltlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya özel pankart hazırlatarak teşekkür etti. Başkan Yazgı’nın verdiği sözleri bir bir yerine getirdiğini belirten Muhtar Davut Sertkaya, özel olarak hazırlattığı teşekkür pankartı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Başkanımız Haluk Şahin Yazgı bey bize yollarımızı ve diğer hizmetlerimizi yapacağına dair söz vermişti. Sağ olsun Başkanımız verdiği sözlerin hepsini tek tek yerine getirdi. 31 adet sokağımızın ve ana caddelerin asfaltı atıldı. Mahalle sakinlerimiz adına Belediye Başkanımıza Teşekkür ediyorum. Bunun için Başkanımıza özel bir Teşekkür pankartı asarak Mahallemize gelen geçen herkesin yaptığı hizmetler için Başkanımıza Teşekkür ettiğimizi görmesini istedim” dedi.

Adem Atak adlı engelli genç ise, yollara atılan asfalt sayesinde tekerlekli sandalyesini daha rahat kullandığını belirterek, “Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı sağ olsun mahallemizde yollarımızı asfaltladı. Akülü aracımla hiçbir sıkıntı çekmeden rahatlıkla gidip gelebiliyorum. Çok Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Mahalle sakini hanımlar ise, "Başkanımızdan Allah razı olsun. Yollarımız çok güzel asfaltlandı. İnşallah birde çocuk parkı yaparsa daha mutlu olacağız ”şeklinde konuşarak Başkan Yazgı’ya Teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA