Mersin'deki Trafik Kazaları Mobeselere Yansıdı

İçel’de dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle meydana gelen 3 trafik kazası mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Mobeselere yansıyan kazalarda dikkatsizlik sonucu iki aracın çarptığı yayalar ağır yaralanırken, aşırı hız sonucu ise iki araç birbiriyle çarpışıyor.

Mersin'deki Trafik Kazaları Mobeselere Yansıdı
Aşırı hız, dikkatsizlik, alkollü araç kullanma gibi nedenlerden dolayı tüm Türkiye’de olduğu gibi İçel’de de yıl boyunca birçok kaza meydana geliyor. İstatistiklere göre 2016 yılında Türkiye’de 413 bin kaza meydana gelirken, 3 bin 493 kişi hayatını kaybetti. Aynı yıl İçel’de ise 6 bin 346 kaza meydana gelirken, bunların 4 bin 954’ü maddi hasarlı olarak kayıtlara geçti. Geçen yıl kentte meydana gelen kazalarda 95 kişi hayatını kaybederken, 9 bin 592 kişi ağır veya hafif şekilde yaralandı.

Kentte aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen 3 trafik kazası ise mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Mobese kameralarına yansıyan görüntülerde dikkatsizlik sonucu iki aracın çarptığı yayalar ağır yaralanıyor. Bir diğer kazada ise aşırı hız sonucu iki araç göbekte birbirlerine çarpıyorlar. Şans eseri kazalarda hayat kaybı yaşanmazken, yetkililer özellikle aşırı hız konusunda sürücüleri uyardı.
Kaynak: İHA