Kağızman'a Yapılan Kur'an Kursu Binası

Kars'ın Kağızman ilçesinde hayırseverlerin yardımıyla yapılan yatılı kız Kur'an kursunun inşaatı devam ediyor.

Kağızman Müftüsü Özcan Yılmaz, inşaata yaptığı incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, tamamen hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan Kur'an kursu binasının kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Binanın kapı ve pencerelerinin takılma işlemine yakın zamanda başlanacağını ifade eden Yılmaz, 'İlçenin en modern Kur'an kursunu Kağızman'da yapıyoruz. Bizlere yardım eden herkesten Allah razı olsun. Yapılacak biraz daha işimiz var. İnşallah katkılarla bunları da tamamlayıp en kısa zamanda Kur'un Kursumuzu faaliyete geçirmek istiyoruz. Burada hafızlık yapan kızlarımız eğitim görecek.' diye konuştu.

Yılmaz, hayırsever vatandaşların katkılarıyla binayı bu yıl tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, 'Şu an eğitim gören hafız kızlarımız gerçekten zor şartlarda eğitimlerini sürdürüyorlar. İnşallah inşaatımız tamamlandığında ilçenin en modern kursunda eğitimlerini sürdürecekler. Bu da hep bizi hemde Kağızman insanını mutlu edecektir. Ben hayırsever Kağızman halkını bu mutluluğumuza ortak olmaya davet ediyorum.' dedi.

Kaynak: AA