Ehliyetsiz Kadın Sürücü, Site İçinde Yayayı Ezdi

Diyarbakır’da, ehliyetsiz olan kadın sürücü, sitede araba kullanmaya çalışırken bir kadına çarptı. O anlar saniye saniye kaydedilirken, kolu ve bacağında kırıklar oluşan talihsiz kadın psikolojik destek almaya başladı.

Ehliyetsiz Kadın Sürücü, Site İçinde Yayayı Ezdi
Olay, Bağlar ilçesine bağlı Bağcılar Mahallesi’nde bulunan bir sitede yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 49 yaşındaki Hülya Türk, çocukları ve torunu ile annesini ziyarete gitti. Arabadan inip annesinin evine doğru ilerleyen Türk’e, site içinde ehliyetsiz bir şekilde araç kullanmaya çalışan kadın sürücü çarptı. Bir anda ne olduğunu anlamayan Türk, yere düşüp aracın altında kaldı. Çevredekilerin büyük bir panikle koşmasının ardından ambulansa haber verilmesi ile Türk, hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olay, sitede bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Olaydan sonra arabalara binemez oldu

Başından geçen talihsiz olayla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan 4 çocuk ve bir torun sahibi 49 yaşındaki Hülya Türk, annelerine gezmeye gittikleri gün bu olayın başlarına geldiğini söyledi.

Türk, “Annemlere gezmeye geliyorduk buraya, kız burada araba sürmeyi öğreniyor. O anda çocuklar, annem ben kızlarım ailemin hepsi burada. Tam kapıdan çıkmıştım ki yani görmedim, bir çığlık sesi duydum, arabanın üzerine kapaklandıktan sonra yere çakıldım. Arabanın altındayken de epey sürüklendim. Kaza anından sonrasını hatırlamıyorum. Kol sakatlandı, bacak sakatlandı, başıma darbe aldım, korku dilime vurdu, çenem ağırlaştı. Daha önce böyle değildim. Hepsi olaydan sonra oldu. Psikolojik olarak hiç iyi değilim, arabalara binmeye korkuyorum. Şikayetçi oldum ama olayın hemen ardından serbest bırakıldı sürücü. Ben yaralanmamla kaldım, kırıklarım olmasına rağmen hemen taburcu ettiler. Psikolojisini üzerinden atamadım, psikolojik tedavi görmeye başladım. Artık araçlara binemez duruma geldim. Binerken gözlerimi kapatıyorum, o anı yaşıyorum. Çocuklarım da çok üzülüyor” dedi.

Kaynak: İHA