Bingöl'de Ramazan Etkinlikleri İlgi Görüyor

BİNGÖL – Bingöl Belediyesi tarafından Ramazan ayı kapsamında düzenlenen etkinlikler vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.

Bingöl'de Ramazan Etkinlikleri İlgi Görüyor
Bingöl Belediyesi tarafından çarşı merkezinde oluşturulan Ramazan sokağında çeşitli etkinlikler yapılıyor. Sokakta kurulan iftar çadırında binlerce vatandaşa sıcak aş ikram edilirken, iftar sonrası düzenlenen etkinlikler de renkli görüntülere sahne oluyor. İlahi, semazen gösterimi, palyaço, tiyatro ve sanatçıların yer aldığı etkinlikler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Ramazan ayını birlik ve kardeşlik ruhu içerisinde eda ettiklerini belirten Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, geleneksel hale getirilen etkinliklere ilginin her geçen gün arttığını söyledi.



İftar çadırında 5 binden fazla insanı ağırladıklarını belirten Başkan Barakazi, “Ramazan çadırımızda vatandaşlarımıza sıcak çorba ve yemek ikram edip, her akşam çeşitli etkinliler düzenliyoruz. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar vatandaşlarımızla ramazan ikliminde bir arada bulunmak bir başka mutluluk. Onların eğlendiğini ve huzur içerisinde bu caddelerde dolaştıklarını görmek yarınlarımız adına ümit verici. Ramazan ayının vesile olduğu bu rahmet iklimi dilerim ki Ramazan’dan sonra da artarak devam eder. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızı şifa ve kardeşlik sofralarımıza davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA