Beyşehir'den Kısa Kısa

Beyşehir'de iftar programı düzenlendi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezinde yapılan programda, iftar sofralarının herkesi buluşturan, güzelliklerin paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği yerler olduğunu söyledi.

2012 yılında kurularak faaliyete geçirilen Göl Feneri Derneği bünyesindeki aşevinin sadece ramazan aylarında değil, yılın 365 günü bölgesine hizmet veren bir kuruluş haline dönüştüğünü belirten Özaltun, şunları kaydetti:

'Beyşehirli hayırseverlerimiz ile esnaflarımızın da maddi destek ve katkılarıyla her gün ortalama 300 kişiyi doyuran aşevimiz, ramazan ayında da kurduğu geleneksel iftar sofrasıyla günlük ortalama 700 kişiye birden iftar yemeği veriyor. Dört çeşit yemeğin çıkarıldığı iftar aşından, iftar sofrasına gelemeyecek durumda olan özürlülerimiz, yaşlılarımız ve ihtiyaç sahibi 300 vatandaşımız istifade ediyor. Destek sağlayan herkese teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızın ramazanını tebrik ediyorum.'

- Huğlu Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet sevinci

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Huğlu Meslek Yüksekokulunda öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı.

Yüksekokul bahçesinde düzenlenen ve Beyşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın da konser verdiği mezuniyet töreninde, dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi, mezun olan öğrencilere belgeleri verildi.

Huğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Emre Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, mezun öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarı diledi.

Törene, SÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Kara, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Taşdemir de katıldı.

Kaynak: AA