Şamar Mahallesi'nde Yeni Sondaj Çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinin Şamar Mahallesi’ne yeterli içme suyu temin etmek için sondaj çalışmasına başladı.

Şamar Mahallesi'nde Yeni Sondaj Çalışması
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde su sıkıntısı yaşanan mahallelerin sorunlarını yeni sondajlarla çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda MASKİ, Yunusemre ilçesine bağlı Şamar Mahallesi’ndeki yetersiz su sıkıntısını ortadan kaldırmak için çalışmalarına başladı.

Mevcut sondajın ihtiyacı karşılayamaması üzerine mahalleye, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yeni bir su kaynağı daha kazandırılıyor. MASKİ ekipleri, mahalleye yeterli suyu temin edecek sondaj kuyusunun delgi işini sürdürüyor.

Suların yetersiz gelmesinden dolayı çok sıkıntı çektiklerini söyleyen Şamar Mahalle Muhtarı Mehmet Kara, “Köyümüzde tek bir tane sondaj kuyusu mevcut. Bütün ihtiyaçlarımızı bu kuyudan sağlıyoruz. Köyümüz büyüdükçe suyumuz yetersiz gelmeye başladı.

Bunun için MASKİ’ye başvurduk. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendisinin çok güzel çalışmaları var. MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun ile İçme Suyu Daire Başkanımız Erdal Nohutçu da sağolsunlar bize yardımcı oldular. Şuanda büyük bir çalışma var. Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden memnunuz” diye konuştu.

Kaynak: İHA