Milli Sporcu Karakuyulu, Vali Çelik'i Ziyaret Etti

Tekvando Poomse dalında Dünya ve Avrupa şampiyonluklarında derece alan milli sporcu Gülsena Karakuyulu, Eskişehir Valisi Azmi Çelik’i ziyaret etti.

Milli Sporcu Karakuyulu, Vali Çelik'i Ziyaret Etti
Tekvando Poomse dalında Eskişehir’i ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek, Dünya ve Avrupa şampiyonluklarında derece alan milli sporcu Gülsena Karakuyulu, antrenörü olan annesi Dilek Karakuyulu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy ile birlikte, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti. Milli Sporcu Gülsena Karakuyulu’yu başarılarından dolayı tebrik eden Vali Çelik, “İlimizi ve ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden ve bizlere büyük gurur yaşatan genç sporcumuz Gülsena’yı kutluyorum” dedi.

Genç neslin güzel ahlakla yetiştirilmesine ve topluma faydalı insanlar olmasına büyük önem verdiklerini aktaran Vali Çelik, bilinçli yapılan sporun faydalarından bahsetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumamız lazım. Ailesine, çevresine ve topluma fayda sağlayan yeni bir nesil yetiştirmeliyiz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize başarılı olduğu alanlarda fırsat vermeliyiz. Ülkemiz ve milletimiz için güzel yarınları gençlerimizle hep birlikte inşa etmeliyiz. Elde ettiği başarılarından dolayı Gülsena kızımızı, aynı zamanda hocası olan annesini ve kendisine her zaman destek olan ailesini kutluyorum” diye konuştu.

Bir hevesle başladığı Tekvandonun şu an kendisinde bir tutku haline geldiğini söyleyen Gülsena Karakuyulu ise, ziyareti kabulden dolayı Vali Çelik’e teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Vali Çelik, Milli Sporcu Gülsena’ya çeşitli hediyeler verdi.
Kaynak: İHA