İzmir'deki Trafik Kazası

Kemalpaşa'daki kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi Manisa'da toprağa verildi.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi Manisa'nın Demirci ilçesinde toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Halil (28) ve kardeşi Tunahan Güntekin (15) için Beyazıt Mahallesi'ndeki baba evinde helallik alındı.

Güntekin kardeşler ile Mehmet Özgür'ün cenazeleri Beyazıt Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Halil Güntekin'in 4 gün önce aileler arasında yapılan merasimle Bilge Toprak ile sözlendiği, Ramazan Bayramı'nın 2'inci günü de nişan töreni yapılmasının planlandığı belirtildi.

Kazada ağır yaralanan Halil ve Tunahan Güntekin'in annesi Ayşe Güntekin'in de Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği belirtildi.

- Olay

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hasarlı kazaya karışan otomobilin yolu kapatması üzerine ardından kamyonuyla gelen sürücü aracını park edip beklerken ikinci meydana gelmiş, kamyona çarpan otomobildeki Halil ve Tunahan Güntekin ile Mehmet Özgür hayatını kaybetmiş, Ayşe Güntekin ise ağır yaralanmıştı.

Kaynak: AA