Denizli'den Kısa Kısa

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclisi Mayıs ayı yürütme kurulu toplantısı, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci başkanlığında yapıldı.

Değirmenci, tarihi sürücü evinde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, Kent Konseyinin yoğun bir tempoda çalıştığını ve her ay çeşitli etkinlikler düzenlediğini ifade etti.

Kadın Meclisi, Engelliler Meclisi, Gençlik Meclisi, Kent Şairleri Topluluğu, El Emeği Pazarı gibi her meclisin kendi platformunda çalışmalara tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Değirmenci, 'Geçtiğimiz süreçte Engelliler Haftası vardı. Anneler Günü etkinlikleri gerçekleştirdik. Gençlerimiz çeşitli projeler yaptı. Şairlerimiz anlamlı günlerde programlar düzenledi. Dolu dolu, birçok etkinliğin gerçekleştiği bir mayıs ayı geçirdik.' dedi.

- Çal Belediyespor'a yeni teknik direktörü

Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Çal Belediyespor'da teknik direktörlüğe Mustafa Gözlükaya getirildi.

Çal Belediyespor'dan yapılan yazılı açıklamada, teknik direktör Mustafa Gözlükaya ile anlaşıldığı bildirildi.

Açıklamada Kulüp Başkanı Adnan Tatar'ın, 'Kürşat Taş ve ekibine verdikleri hizmetten ötürü teşekkür ediyoruz. Emekleri büyük oldu. Yeni teknik direktörümüzle şampiyon olup, 3. Lig'e çıkacağımıza inanıyorum.' ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA