Başkan Mustafa Ak, İsimbay Ailesine Ramazan Konuğu Oldu

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ramazan ayında mahalle iftarlarının yanı sıra ev ziyaretlerini de geleneksel hale getirdi.

Başkan Mustafa Ak, İsimbay Ailesine Ramazan Konuğu Oldu
23 Nisan Mahallesi’ndeki iftar programının ardından aynı mahallede oturan İsimbay ailesinin evinin kapısını çalan Başkan Ak, çat kapı ziyaretiyle aileye güzel bir sürpriz yaptı. Başkan Ak’a ev ziyaretinde eşi Hatice Ak ile AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Mahpeyker Sert de eşlik etti.

Osman İsimbay (36) ve eşi Naciye İsimbay’ın (38) evine konuk olan Başkan Ak, “Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bir çayınızı içmeye geldik. Misafir kabul ediyor musunuz?” dedi.

İşçi olarak çalışan Osman İsimbay ise, “Başkanım hoş geldiniz. Bize çok güzel bir Ramazan sürprizi yaptınız. Allah sizlerden razı olsun” yanıtını verdi. Yüzde 60 ortopedik engeli olan Naciye İsimbay, karşısında Belediye Başkanını görünce şaşırdığını ifade ederek, “Güzel bir sürpriz oldu bizim için, ziyaretinize çok sevindik. Çok alçak gönüllü, halkın içinden hiç çıkmayan bir Başkansınız. Sizden ve yapmış olduğunuz hizmetlerden çok memnunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Ailenin Sıla Eylül (11), Arif (8) ve zihinsel engelli Kemal (3) adlarındaki çocukları ile de ilgilenen Başkan Ak ve eşi, çocuklara oyuncak, İsimbay çiftine de Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Keyifli çay sohbetinin ardından ziyaret, hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA