ATSO'dan 700 Aileye Gıda Yardımı

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi 700 aileye gıda paketi yardımında bulundu.

ATSO Başkanı Bekir Sıtkı Can, odada mahalle muhtarlarıyla düzenlediği toplantıda, ramazan yardımlarının artık geleneksel hale getirildiğini söyledi.

Mahalle muhtarlarının gıda yardımlarının ihtiyacı olan kişilere ulaşmasında da çok önemli rol oynadığını dile getiren Can, oda olarak 18 yıldan buyana ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmemeye çalıştıklarını belirtti.

18 yıl boyunca her Ramazan-ı Şerif'te ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasında bir lokma malzemenin olması için gayret gösterdiklerini dile getiren Can, şöyle konuştu:

'Şimdiye kadar memnunuz. Tabi imkanlarımız biraz daha fazla olsa, bu miktarı biraz daha fazlalaştırabilsek çok daha iyi olur. Geçtiğimiz yıl 670 ailemize yardım etmiştik bu yıl ise yaklaşık 700 aileye gıda dağıtımı yapacağız. Oda olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı Sosyal Yardımlaşma Kurumu aracılığıyla teyit ederek bu paketleri muhtarlarımıza veriyoruz. Muhtarlarımız da bu yardımları ramazan ayının ilk haftasında ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Ramazan ayında bu yardımlarımızın ilk hafta içerisinde dağıtılıp tamamlanmasını istiyoruz. Bu yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine teşekkür etmek istiyorum.'

Can, daha sonra muhtarlara, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere gıda paketlerini teslim etti.

Kaynak: AA