Altınova Belediyesi İftarda Buluştu

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, toplu iftarların ilkini meclis üyeleri, belediye personeli ve aileleriyle gerçekleştirdi.

Altınova Belediyesi İftarda Buluştu
Hava muhalefeti nedeniyle belediye binası önünde yapılması planlanan iftar, yeni belediyenin çatı katında gerçekleştirildi.

Yeni binanın içini görme imkanını da bulan aileler, kapıda Başkan Oral tarafından karşılandı. Tüm misafirleriyle tek tek ilgilenen Başkan Oral, çocuklarla girdiği diyalog dikkatlerden çekmedi.

İlahilerin okunduğu iftar yemeği, Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii Müezzin-Kayyımı Abid Duman’ın Kur-an tilaveti ve duasıyla başladı.

İftarın ardından yemek duasını ise 5 yaşındaki Elif Sülün yaptı.

İftarda kısa bir konuşma yapan Başkan Oral, belediye olarak vatandaşların Ramazan Ayı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmesi için belediye birimleri olarak tüm tedbirleri aldıklarını söyleyerek, “Toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların arttığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği mübarek Ramazan Ayı’nı millet olarak karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Ramazan’ın tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de birlik ve dayanışma duyguları içerisinde huzurlu bir şekilde geçmesi ve hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Kaynak: İHA