Afyon Arena'ya İsim Önerisi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven: 'Afyon Arena' olarak anılan stadyumun da adının değişmesi için girişimde bulunacağız'.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 'Afyon Arena' olarak anılan stadyumun da adının değişmesi için girişimde bulunacağız.' dedi.

Başkan Yurdunuseven, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Afyonkarahisar Belediyesinin mahallelerde iftar çadırları açtığını söyledi.

AK Parti'de yeni Merkez Yürütme Kurulu'nun oluşturulduğunu anımsatan Yurdunuseven, şunları kaydetti:

'Yeni oluşturulan Merkez Yürütme Kurulunda Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ali Özkaya Disiplin Kurulu Başkanı olarak, yine Hatice Özkal da Merkez Yürütme Kurulunda yedek üye olarak görev almaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda stadyumlarda ki arena isimleri artık kaldırılacak. 'Afyon Arena' olarak anılan stadyumun da adının değişmesi için girişimde bulunacağız. Afyonkarahisar, tarihin, lezzetin, mermerin, termalin ve zaferin başkenti. Bu nedenle stadyumumuzun 'Zafer Spor Kompleksi' olarak adının değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi bu zaferin parçaları olan Kocatepe gibi Dumlupınar gibi isimlerin de kompleks içindeki salonlara verilebilir. Tabi ki 15 Temmuz'u da unutmamak gerektiği kanaatindeyim ve bu doğrultuda stadyumun isminin de 15 Temmuz Şehitler Stadyumu olarak anılmasını ve kompleksin de Zafer Kompleksi olarak değiştirilmesi için teklif edeceğim. Bu konuda bir anket çalışması da yapılabilir. Birkaç teklif var halkımızın belirleyeceği bir isim bizim başımızın tacıdır.'

Kaynak: AA