1905 GSYİAD, Galatasaraylılar'ı İftarda Buluşturdu

1905 GSYİAD, düzenlediği iftarda camianın ileri gelenlerini buluşturdu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in de hazır bulunduğu iftarda, yeni üyelere de plaketleri dağıtıldı.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin (GSYİAD) gelenekselleşen iftarı Four Seasons Hotel’de gerçekleşti. İftarda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de hazır bulundu. 1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk, sarı-kırmızı bir gecede bir arada olduklarını söyleyerek, “Bu kutsal Ramazan Ayı’nda güzel bir akşamda bir aradayız. Bu gece burada olmanızdan dolayı teşekkür ediyorum herkese” ifadelerini kullandı ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’i konuşma yapması için sahneye davet etti.

“Riva’daki araziye talep çok iyi”

Ramazan Ayı’nın herkes için hayırlı geçmesini dilediğini söyleyen Dursun Özbek, “Galatasaray’ın geleceği için elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki sezon çok daha bir Galatasaray ortaya çıkarmak için çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi Emlak Konut’la yaptığımız anlaşmayla Riva ve Florya’daki geliştirmemiz devam ediyor. 8 Haziran’da Riva’da birinci ihaleye çıkılacak. Riva’daki arazi için talep çok iyi. Yaklaşık 14, 15 firma dosya almış bulunuyor. 8 Haziran’daki teklifi ve bundan sonra da pazarlık olarak devam edecek teklifleri sabırsızlıkla bekliyorum. Florya geliştirilecek ve imara açılmasıyla birlikte bu arsadaki çalışma da devam edecek. Florya’daki tesisin Kemerburgaz’a taşınmasıyla ilgili yakında buradaki müjdeyi de vermek istiyorum. Pazar günü Ada’yla ilgili bir olay yaşandı. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Konu yargıda olduğu için sadece üzüntü bildiriyorum. Bundan sonra Galatasaray menfaati ve genel kurulun isteği doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Anlatacak çok şey var ama iftarın ortasında sizi daha fazla meşgul etmek istemiyorum. Hepinize çok güzel bir Ramazan Ayı diliyorum. Hepinize sarı-kırmızı çok güzel günler diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Dursun Özbek’in konuşmasının ardından GSYİAD’ın yeni üyelerine plaket verildi.

Kaynak: İHA