Yasaklardan sonra Zuhal Topal'ın yeni oyunu!

Daha önce birçok skandalın yaşandığı Zuhal Topal'ın izdivaç programında yasakların ardından flaş bir karar alındı.

Yasaklardan sonra Zuhal Topal'ın yeni oyunu!
OHAL kapsamında 690 sayılı KHK ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ( RTÜK) Kanunu'nda yapılan değişikliğin ardından yasaklanacağı konuşulan izdivaç programları yayınlarına devam ediyor.

ZUHAL TOPAL'IN SON OYUNU!

Türbanlı gelin, sahte nikah memuru, hamile gelin adayı, gelin ve damat adaylarının yatak görüntüsü gibi skandalların eksik olmadığı Zuhal Topal'ın sunduğu Star TV'nin izdivaç programı son gelişmelerin ardından yeni bir karar aldı.

Sunucu Zuhal Topal programında format değişikliğine giderek imkanı olmayan çiftlere hayallerindeki düğünü yapacaklarını duyurdu.

Yasaklardan sonra Zuhal Topal'ın yeni oyunu!Zuhal Topal'ın gelin adayı damat adayından hamile kaldı!Yasaklardan sonra Zuhal Topal'ın yeni oyunu!Zuhal Topal'la - Sevgi ve Birkan'ın yatak görüntüleri ortaya çıktı! Yasaklardan sonra Zuhal Topal'ın yeni oyunu!İşte başörtüsünü şov amaçlı kullanan Hanife'nin gerçek yüzü! Yasaklardan sonra Zuhal Topal'ın yeni oyunu!Ekranda yılın sahtekarlığı! Sahte nikah memuru Yasaklardan sonra Zuhal Topal'ın yeni oyunu!-Video-
Sözde gelin adayı Hanife'nin akıl hocası Zuhal Topal mı?
Yasaklardan sonra Zuhal Topal'ın yeni oyunu!-Video-
Zuhal Topal İzdivaç programında seyirciyi yine kandırdı