Tunceli'de Belediye Çalışmaları

Tunceli Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nden Tunceli Devlet Hastanesi'ne bağlantı yolu verilmesi için başlatılan çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Tunceli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından havaların ısınmasıyla birlikte başlatılan yeni yol açma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Tunceli Belediyesi, vatandaşların rahat ve kaliteli hizmet almasını sağlamak, kente yeni ve modern bir çehre kazandırmak için yol çalışmalarını sürdürüyor. Belediyemiz ekiplerince, tahrip olan yolların onarımının yanı sıra yeni yol açma ve genişletme çalışmaları da devam ettirilmektedir. Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi ile hastane arası bağlantı yolu çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları bu yıl içinde sonlandırılıp, vatandaşlarımızın hizmetine açılması planlanan bağlantı yolu, 20 metre genişliğinde, yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda olacak.'

Açıklamada, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Kaymak'ın sorunların giderilmesi için başlatılan çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü söylediği kaydedildi.

Kaynak: AA