Şereflikoçhisar OSB'sine Alt Yapı Müjdesi

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, Organize Sanayi Bölgelerindeki alt yapı çalışmalarının ücretsiz yapılacağını bildirdi.

Polat, düzenlediği basın toplantısında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla organize sanayi bölgelerindeki bazı alt yapı ihtiyaçları ve istihdamı artırmaya yönelik imzalanan protokolü değerlendirdi.

Polat, imzalanan protokolle Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından OSB’lere yol ve asfalt yapımı, kaldırım, sanat yapıları, çevre düzenlemesi, ağaçlandırma, bakım ve onarım çalışmalarının ücretsiz yapılacağını söyledi.

Polat, şunları kaydetti:

'Ankara'ya bağlı 11 OSB Başkanı bu protokole imza attı. Protokol içeriğine baktığımız zaman bizim gibi yeni oluşum içinde bulunan OSB’ler için büyük avantaj sağlıyor. Çevredeki hemşehrilerimiz ve iş adamlarımızla görüşmeler yapıyoruz. 16 Nisan’da sandıklardan 'evet' çıkmasıyla ilçemizin ve ülkemizin geleceği aydınlığa kavuştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in olmazsa olmazı istihdamdır. Büyükşehir Belediyesi hükumete istihdam olarak büyük bir destek verecektir.'

Kaynak: AA