Şamil Tayyar: İstifa etmem söz konusu değil

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar tartışma yaratan tweetlerine Beyaz Tv ekranlarında açıklık getirdi.

Şamil Tayyar: İstifa etmem söz konusu değil
Şamil Tayyar: İstifa etmem söz konusu değil
Murat Erçin'in sunduğu 'Son Söz' programına konuk olan Şamil Tayyar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BUNDAN BAŞKA BİR MESAJ ÇIKMAZ
Tayyar uzun süreden bu tür uyarılarda bulunduğunu ancak, bu uyarıların dikkate alınmadığını söylerken 'Bu sulandırma nedeniyle bu hain örgütün aklama sürecinin başlatıldığını görüyoruz. Uyarılara rağmen bu yanlışlığın devam etmesiyle öfkemizi ortaya koyduk ve 'Bu yanlış bir şeydir. Bu böyle olacaksa bu sürdürülen yanlış mücadele yokuz' dedik. Bu çok net. Bundan başka bir mesaj çıkmaz. ' dedi. 

REİS MASKELİ ŞEREFİZLER VAR

Partiye yakın gibi görünen ve fotoğraflarında Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın resminin bulunduğu bazı sosyal medya hesaplarında istifa edeceği şeklinde paylaşımlar olduğunu ifade eden Tayyar 'Reis maskeli kriptolar. Ben onlara reis maskeli şerefsizler diyorum. Bu namussuzlar benim Başbakan Yıldırım'la görüştüğümü ve istifa ettiğimi yazmış. Ne istifası? Sözüm ona bu namussuz ve şerefsiz çeteler yüzünden Şamil Tayyar istifa etti diye ortalığı karıştırmaya çalıştılar.' diye konuştu.

İSTİFA ETMEM SÖZ KONUSU DEĞİL

Açıklamasında FETÖ'yle sürdürülen mücadelenin sağlıklı yürümediğini ve sulandırılmaya çalışıldığını ifade etmek istediğini belirten Tayyar 'İstifa etmem söz konusu değil.' şeklinde konuştu. 


Şamil Tayyar: İstifa etmem söz konusu değilTayyar'dan 'Pes' Açıklaması