Özden'den Hacılar İlçesine Teşekkür Ziyareti

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Özden, halk oylaması sonuçlarına göre Kayseri genelinde en yüksek 'eve' oyu çıkan Hacılar ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Hacılar Belediye Başkan Doğan Ekici'yi makamında ziyaret eden AK Parti Kayseri İl Başkanı Özden, burada yaptığı açıklamada, halk oylamasında rekor oy çıkan Hacılar teşkilatını tebrik etti.

Halk oylamasında Kayseri'ye yakışan sonuçlar alındığını belirten Özden, şöyle konuştu:

'Kayseri'nin rekor oyunu alan belediye başkanımız ve ilçe başkanımızı ziyaret edelim diye sizlerle beraberiz. Allah emeklerimizi zayi etmedi çok şükür. İnşallah bundan sonrakilerde de aynı başarıyı bekleriz. Biliyorsunuz AK Parti'de bir seçim biter, bir seçim başlar. Yeni seçimin startını Cumhurbaşkanımız kurucu genel başkanımız verdi. Sizler ile ilçeleri dolaşarak, yeni seçimin startını da vermiş oluyoruz. Hem de bu keyfi, bu mutluluğu hep beraber yaşayalım diye buradayız. Ben emeği geçen bütün arkadaşlara, yönetimlerimize, mahalle temsilcilerimize, sandık kurulu üyelerimize hepsine tek tek şahsınıza, başkanlarımın şahsına tek tek teşekkür ediyorum.'

Belediye Başkanı Doğan Ekici ise, kampanya süresince 45 gün boyunca ilçe teşkilatı ile esnafları ziyaret ederek sıkmadık el bırakmadıklarını söyledi.

Güzel bir seçim çalışması yaparak ve emeklerin karşılığını aldıklarını dile getiren Ekici, 'Hacılar 83,2 'evet' oy oranıyla Kayseri'de birinci oldu. Ben hepinize emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu derecelerimizi de hizmette yatırım olarak da belediye faaliyetleri olarak da vatandaşlarımıza yansıtacağız. Biliyorsunuz ki yakın bir zamanda kentsel dönüşüm projemiz kapsamında eski evlerin yıkımına başladık ve yeni konutların da temellerini Temmuz ayı başında atacağız. Hemşehrilerimiz modern ve yaşanabilir konutların sahibi olacaklar inşallah. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Biz her zaman seçime hazırız. Teşkilatlarımızla da uyumlu çalışıyoruz.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA