Kadir Topbaş Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ni Ziyaret Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ile Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde incelemelerde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ni gezdi.

Topbaş, beraberindeki Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Kızılırmak Deltası'nın korunması ve gelecek kuşaklara aktarılmasının önemine vurgu yapan Topbaş, 'Kuş Cenneti farklı bir güzellik. Bunun koruması, sürdürülebilir olması önemli. Burası halka açılırken, dengeli ve dikkatli olunması gerekiyor. Türkiye için çok önemli bir destinasyon, dikkat edilmesi gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Kızılırmak Deltası'ndaki doğal yaşama atıfta bulunan Topbaş, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti içindeki yaşama hassasiyet gösterilmesini tebrik etti.

Samsun'da belediyecilik anlamında önemli işler gerçekleştiğini ifade eden Topbaş, 'Bu kısa zaman içinde Samsun çok ciddi değişimler göstermekte. Ben geleceği çok farklı bir Samsun görüyorum. Başkanın bu başarıya imza attığını bir mimar olarak bir belediyeci gözüyle de izledim. Bundan sonraki projelerine de baktığımız zaman Samsun'un geleceğinin çok farklı olacağını görüyoruz.' diye konuştu.

Yılmaz ise ziyaretlerinden dolayı Topbaş'a teşekkür ederek Samsun'da kendisini misafir etmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Kaynak: AA