Havalimanı'nda Çalışan İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde meydana gelen kazada Cengiz Topel Hava Limanında yapılmakta olan bir inşaata çalışan işçi, geçirdiği iş kazası neticesinde hayatını kaybetti.

Havalimanı'nda Çalışan İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti
Kartepe Cengiz Topel Hava Alanı’nda devam eden bir inşaatta çalışan Aydın Bakımlı (43) isimli şahıs geçirdiği iş kazası sonucu ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından ambulansa alınan Bakımlı, hastaneye götürülmek üzere yola çıktığı sırada hayatını kaybetti. Evli ve 5 çocuk babası olan Aydın Bakımlı’nın cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Diyarbakır’a götürüldü.

“İhmaller bulunduğunu düşünüyoruz”

Konu hakkında konuşan Aydın Bakımlı’nın kardeşi Mehmet Bakımlı,” Ağabeyim 1 Mayıs günü sahada çalıştığı esnada geçirdiği iş kazası sonucu yaşamını yitirdiğini öğrendik. Çok üzgünüz. Bulunduğu platformda başının tavanda sıkışması sonucu yaşamını yitirdiğini söylediler. Ama bize de detaylı bilgi vermediler. Hava limanında bir inşaatta çalışıyordu ancak sağlık ekibi ve ambulans bulunmuyor. Çağırılınca geliyor. Biz bu olayda bazı ihmaller bulunduğunu düşünüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA