Çeşme'de Ev Konforunda Tatil Fırsatı

Yaz aylarının yaklaşması ile tatilcileri yeşil ve maviyle buluşturacak olan Çeşme’de modern ve minimalist mimarisi ile dikkat çeken Amare, tatilcilere ev konforu sunuluyor.

Çeşme'de Ev Konforunda Tatil Fırsatı
Latince’de aşk anlamına gelen amare, adına uygun olarak konuklarına Çeşme aşkını yaşatacak. Amare Çeşme Hotel, bahçesindeki yeşilin huzuru ve birbirinden leziz tatlarıyla doğayla iç içe keyifli bir tatil sunuyor. Yöresel lezzetlerle hazırlanan taze ve zengin açık büfe kahvaltısında konuklarının farklı lezzetlerdeki peynir çeşitleri, taze ürünleri, yöresel tatları, hamur işleri, pişi, İzmir’e özel gevreği, menemen ve mevsim meyveleriyle güne zinde ve mutlu bir başlangıç yapmalarını sağlayan Amare Çeşme Hotel, 2 büyük havuzu, ücretsiz wifi ve konuklara ait kamera sistemiyle korunan özel otoparkıyla hizmet veriyor.

Minimalist ve modern mimari

Genel Müdür Yasemin Aktaş, minimalist ve modern tarzıyla dikkat çeken Amare Çeşme’de konuklara bir evde bulabilecekleri her türlü konforu sunduklarını belirterek, dileyenlerin bahçe ve havuz manzaralı odalarda rahat ve konforlu bir tatil geçirebileceklerini söyledi.



Çeşme’nin atmosferi bahçede can buluyor

Konuklara üst düzey konforlu bir ortam oluşturulduğunu kaydeden Aktaş, şunları söyledi:

“Odalarımızda ki rahat ve özel atmosferin yanı sıra; bahçemizle de oldukça iddialıyız. Yemyeşil bahçemizin içinde iki büyük havuzumuz bulunuyor. 5 odamızın ise direkt havuz bağlantısı var. Çeşme’nin büyüleyici atmosferiyle yan yana geldiğinde otelimizin en büyüleyici köşesi bahçemiz diyebiliriz. Güneş ve havuzların tadının çıkarılacağı bahçede ise gün boyu lezzetli atıştırmalıklar, alkollü ve alkolsüz soğuk içecekler ve özel kahvelerimizle ziyaretçilerimiz tatilin keyfini çıkarıyor. Sağlıklı yaşam ve spora da önem veriyoruz; otelin en üst katında bulunan toplantı salonunda dileyenlere özel eğitmenler eşliğinde pilates dersleri de vereceğiz.”
Kaynak: İHA