Batı Antalya'ya KOSGEB Desteği

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Esnaf Odası'na kayıtlı yaklaşık bin 200 işletmenin KOSGEB desteğinden faydalanma hakkı kazandığı bildirildi.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, gazetecilere yaptığı açıklamada, KUTSO'ya bağlı Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde bulunan işletmeler ile Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na kayıtlı yaklaşık bin 200 esnafın yaklaşık 45 milyon lira faizsiz KOSGEB desteğinden yararlanacağını bildirdi.

Faizsiz KOSGEB desteğinden yararlanacak olan işletme sayısının fazla olmasından dolayı son derece mutlu olduklarını dile getiren Günay, 'İşletmelerimiz adına ve bölge ekonomimizin canlanacak olmasından dolayı mutluyuz. Bu KOSGEB desteğinden daha fazla işletmenin faydalanması için odamız bünyesinde bulunan KOSGEB sinerji odağının çalışmaları aralıksız sürüyor.' diye konuştu.

Günay, KOSGEB desteğinden yaralanmak isteyen işletmelerin her türlü bilgiyi KUTSO KOSGEB sinerji odağından alabileceğini kaydetti.

Kaynak: AA