Seyitgazi'de İftar Buluşmaları Başlıyor

Seyitgazi Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen iftar buluşmaları Ramazan ayının dördüncü gününde Cevizli Mahallesi’nde verilecek olan iftar ile başlayacak.

Seyitgazi'de İftar Buluşmaları Başlıyor
Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen iftar buluşmalarının bu sene dördüncüsü gerçekleşecek. ’Seyitgazi 4. İftar Buluşmaları’ adı altında değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı, birlik ve beraberliği perçinleyen iftar programları ile 7’den 70’e herkes aynı sofrada buluşacak. Ramazan ayı boyunca bir çok mahallede iftar verecek olan Seyitgazi Belediyesi’nin düzenleyeceği iftar programlarının bu seneki programı ise şöyle belirlendi:

30 Mayıs Salı Cevizli, 2 Haziran Cuma Göcenoluk, 3 Haziran Cumartesi Sarayören, 4 Haziran Pazar Kümbet, 5 Haziran Salı Gümüşbel, 8 Haziran Perşembe Sarıcailyas, 9 Haziran Cuma Gemiç, 10 Haziran Cumartesi Ayvalı, 11 Haziran Pazar Kırka, 13 Haziran Salı Göknebi, 14 Haziran Çarşamba Gökbahçe, 16 Haziran Cuma Bardakçı, 17 Haziran Cumartesi Karaören, 18 Haziran Pazar Seyitgazi, 20 Haziran Salı Yazıdere, 21 Haziran Yapıldak Mahallesi.
Kaynak: İHA