MHP İl Başkanı Aksoy Açıklaması

'Partimizin siyasi varlığını, ilk yapılacak seçimlerde birinci parti olarak tescil ettirmek ilk görevimiz olacaktır'.

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, 'Partimizin siyasi varlığını, ilk yapılacak seçimlerde birinci parti olarak tescil ettirmek ilk görevimiz olacaktır.' dedi.

Aksoy, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta düzenlenen kongrede yeniden başkanlığa seçildiğini anımsatarak, desteklerinden dolayı tüm partililere teşekkür etti.

MHP'nin varlığını her alanda hissettirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini belirten Aksoy, 'Partimizin siyasi varlığını, ilk yapılacak seçimlerde birinci parti olarak tescil ettirmek ilk görevimiz olacaktır. Liderimizin 15 Temmuz darbe kalkışmasında milletimiz adına üstlenmiş olduğu duruş ne ise bizim duruşumuz da odur. Liderin ardı sıra giderek 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' düsturunu toplumun her kesimine anlatarak kenetleneceğiz.' diye konuştu.

Aksoy, ramazan ayını ve İstanbul'un fethinin 564. yıl dönümünü de kutladı.

- MHP'de görev dağılımı belli oldu

Bu arada, Aksoy başkanlığındaki MHP Antalya İl Başkanlığı Yönetim Kurulunda görev dağılımı yapıldı.

Buna göre, il sekreterliğine Onur Temel, il muhasipliğine Mustafa Kemal Çörekçi getirilirken, teşkilat işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Ali Tuna, basın, medya ve halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Zeki Tunç, yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı İsmet Tunç, sosyal faaliyetlerden sorumlu başkan yardımcısı Ercan Uğur, seçim ve hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Mustafa Kürşad Sert, sivil toplum kuruluşlarından sorumlu başkan yardımcısı İlknur Fidan Kepez, Ar-Ge'den sorumlu başkan yardımcısı Hilmi Durgun, kamu kurum ve kuruluşlarından sorumlu başkan yardımcısı Cemil Şahin, idari ve teknik işlerden sorumlu başkan yardımcısı Ünal Canlar oldu.

Yıldız Aslıhan Dinçer de kadın kolları başkanlığına getirildi.
Kaynak: AA