Karacabey Belediyesi'nden Başarılı Öğrencilere 'Çanakkale' Sürprizi

Karacabey Belediyesi, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilk, orta ve lise düzeyindeki öğrenciler arasında üstün başarı gösteren 70 öğrenciyi, Çanakkale Gezisi ile ödüllendirdi.

Karacabey Belediyesi'nden Başarılı Öğrencilere 'Çanakkale' Sürprizi
Belirlenen başarılı öğrencilerden oluşan 70 öğrenci, öğretmenleri ile birlikte şehitlikleri gezerken, tarihi savaşın izlerini yerinde inceleme imkânı buldular. Belediye Başkanı Ali Özkan, "Bizler eğitim kurumlarına çeşitli katkılar sağlarken, öğrencilerin de başarılarını artırmak için birtakım motive edici etkinliklere başvuruyoruz. Bunlardan biri de yılsonunda gerçekleştirdiğimiz, başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi oluyor. Bu yıl bunu Çanakkale Gezisi ile yaptık. Pek çoğu ilk kez gittikleri bu yerlerde, tarihin yazdığı destanları bilsin istedik. Bu çerçevede, öğrencilerimize ve eğitim kurumlarımıza desteğimiz sürecek” şeklinde konuştu.

Şehitlikleri ve kahramanlık hikâyelerinin yazıldığı yerleri gezerek, geçmişe doğru adeta destansı bir yolculuğa çıkan öğrenciler ise geziden duydukları mutluluk ve gururu ifade etti.

Kaynak: İHA