Cinnet Getiren Kişinin Eşini Ve Çocuklarını Öldürmesi

Gaziantep'teki olayda hayatını kaybeden kadın ve iki çocuğunun cenazesinin otopsi işlemleri devam ediyor.

Gaziantep'te cinnet getiren kişinin öldürdüğü eşinin ve evde çıkan yangından etkilenerek hayatını kaybeden iki çocuğunun cenazesinin otopsi işlemleri sürüyor.

Merkez Şahinbey ilçesindeki İstiklal Mahallesi'nde Mustafa Öztürkmen'in (31) sinir krizi geçirmesi sonucu öldürdüğü eşi Fatma (28) ile çocukları Mervenur (1) ve İlknur Öztürkmen'in (6) cenazesi, hastanelerden Gaziantep Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Cenazelerin otopsi işlemleri devam ediyor.

Adli Tıp Kurumu önüne gelen Öztürkmen ailesinin yakınları uzun süre 'Yavrularına nasıl kıydın Mustafa' diyerek gözyaşı döktü.

Öte yandan hastanede tedavisi süren Mehmet Öztürkmen'in ise annesini ve kardeşlerinin durumunu sorduğu öğrenilirken baba Mustafa Öztürkmen'in de sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

- 'Çocuklarından vazgeçemedi sonu böyle oldu'

Olayda hayatını kaybeden Fatma Öztürkmen'in görümcesi Seval Armağan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olaydan büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Ramazan gününde çok büyük bir acı yaşadıklarını ifade eden Armağan, 'Mustafa'nın borcu vardı, madde kullanıyordu. Borcu olunca bunalıma girdi. Kadını zaten tehdit ediyordu, biz ayrılmalarını istemiştik. O da çocuklarından vazgeçemedi sonu böyle oldu. Namazında niyazında bir kadındı. Kur'an elinden düşmezdi bunu hak etmedi.' dedi.

Gaziantep'te dün cinnet getiren Mustafa Öztürkmen, evini ateşe verip eşini bıçaklamış, çıkan yangında dumandan etkilenen 2 çocuğu ile eşi hayatını kaybetmişti.
Kaynak: AA