Avlu Balıkesir'de Hayat Var

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projelerinden olan ve ramazan ayı sebebiyle çeşitli stant ve sergiler ile kapılarını açan Avlu Balıkesir’e vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Avlu’da iftarı bekleyen vatandaşlar Başkan Uğur’a rekreasyon alanı için teşekkür ettiler.

Avlu Balıkesir'de Hayat Var
Avlu’da ramazan süresince açık olacak 42 standın 30’u BASOB kararı ile Balıkesir’in esnaflarına tahsis edildi. Ayrıca BSO, BTO, BAUN ve belediyelerin de tanıtım standları Avlu’da yeralırken, BALMEK kurslarında eğitim görenlerin eserleri de sergilerde beğeniye sunuldu. Avlu Balıkesir’de eksik kalan bölümlerin inşaatları ise diğer yandan devam ediyor.

Ramazan eğlenceleri Avlu’da

Avlu Balıkesir’de 4 bin 800 metrekarelik yapay gölet su ile dolduruldu. Hizmete açılan 1. etap, Çocuk Köyü ile birlikte 130 bin metrekare büyüklüğünde. 2. etap da dahil olunca, rekreasyon alanı toplam 220 dönüm olacak. Tesisin içinde kültür merkezi ve kongre merkezi de bulunuyor. Balıkesirlilerin ramazan gecelerinde keyifli vakit geçirebilmeleri için her detay düşünüldü. Ramazan boyunca aktiviteler devam edecek. Balıkesir’in ilk ve tek eğlence merkezi çocuk köyü ramazan ayındada çocuklara sınırsız eğlence sunuyor. Birbirinden farklı oyun parkurlarıyla çocuklara masal dünyası tadında eğlenceyi yaşatan çocuk köyü çocukları ramazanda da güldürüyor. Ramazanda çocuklara yüzde 50 indirimle eğlenme imkanı sunan çocuk köyü sınırsız eğlence ile minikleri sevindiriyor

Başkan Uğur ile hatıra fotoğrafı çektirerek selfie yapan Balıkesirliler, doldurulan yapay gölet ve kanalda gezintiler yaptılar.
Kaynak: İHA