Aksaray'da Ramazan Sokağı Hizmete Girdi

Aksaray Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Ramazan Sokağı, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında vatandaşların hizmetine girdi.

Aksaray'da Ramazan Sokağı Hizmete Girdi
Ramazan sokağını gezen vatandaşlar hem buradaki esnaflardan alış veriş yapıyor hem de belediye tarafından düzenlenen programları izleme şansı buluyor. Çocuk programlarıyla başlayan Ramazan Sokağında, orta oyunu sanatçıları Oğulcan Dinç ve Engin Yaz tarafından canlandırılan karakterlerle sahneye çıkan çocuklar birbirleriyle yarıştı. Çekişmeli geçen oyunlar sırasında anne babalarda en az çocukları kadar eğlenerek gecenin tadını çıkardı. Programa katılan çocuklara Aksaray Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, vatandaşların Ramazan ayını kutlayarak, “Ramazan ayının mağfireti bereketi ile inşallah evlerimize, huzur, sağlık, sıhhat ve mutluluk getirmesi için dualarda bulunuyoruz. Ramazan sokağını bu yıl 4.kez düzenliyoruz. Ramazan ayı boyunca burada etkinliklerimiz olacak. Cuma sohbetleri, Şiir dinletileri, İlahiler, konserler, konferanslar, Tiyatro gösterisi, Çocuklar için gösteriler ve Bayramlaşma programları gerçekleştirilecek. Bizim amacımız şu; Ramazan ayının manevi değerlerini, Ramazan ayının o insanları bir arada tutan kardeşliği sevgiyi, hoşgörüyü sağlayan o güzelliği sizlerle beraber burada paylaşabilmek. Bu arada yine Mahalle iftarlarımız var. Bu sene belirlediğimiz Mahallelerimizde inşallah vatandaşlarımızla birlikte iftarlarımızı açacağız. Ramazanın güzelliğini ve mutluluğunu oradaki vatandaşlarımızla birebir yaşıyoruz. Ramazan ayının sağlık ve huzur içinde geçmesini ümit ediyorum” dedi.

Vatandaşlar, Ramazan ayında kendilerine ve çocuklarına bu güzel programları izleme imkanı veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.
Kaynak: İHA