AK Partili isimden bomba Adil Öksüz iddiası

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, firari FETÖ'cü Adil Öksüz ile ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya attı.

AK Partili isimden bomba Adil Öksüz iddiası
AK Partili isimden bomba Adil Öksüz iddiası
FETÖ ile ilgili sıra dışı sözlerle gündeme gelen AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Akşam Gazetesi'nden Pınar Işık Ardor'a konuştu.

Tayyar, Adil Öksüz için ABD Konsolosluğu aranmalı derken, CHP liderinin FETÖ'nün elinde rehin tutulduğunu ifade etti.

İşte o röportajın ilgili kısmı:

ÖKSÜZ ABD KONSOLOSLUĞU'NDA OLABİLİR..ORASI ARANABİLSE!

-Adil Öksüz'ün nerede olduğuna dair fikriniz var mı?

Birincisi öldürülmüş, infaz edilmiş olabilir. İki yurt dışına kaçırılmış olabilir. Üçüncüsü de Türkiye'de güvenli bir bölgede saklanıyor olabilir. Güvenli bölge neresi diye sorulduğunda da bir konsoloslukta, bir ülkenin mahrem karargahında saklanıyor olabilir eğer infaz edilmediyse kaçmadıysa. Çünkü Türkiye'de rastgele bir yerde saklanmaları da çok zor. Amerikan Konsolosluğuyla bir irtibattan söz edildi işte aslında imkan olsa da bir Amerikan konsolosluğuna bakılabilse...

-Yani Adil Öksüz Amerikan Konsolosluğu içinde mi diyorsunuz?

Bu bir ihtimal. Bu konuda şüphe var. Şüpheleri gidermek için Amerikan konsolosluğunda bir arama yapılsa aslında fena olmaz. Polise istihbaratçılara kapıyı açmayabilirler ama bir heyet oluşturulur ve onların da onaylayacağı bir heyet oluşturup konsoloslukta inceleme yapılabilir aslında.