Üniversite Adaylarına 'Başarıya Doğru' Semineri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Girne Amerikan Üniversitesi işbirliğinde üniversite adaylarına yönelik “Başarıya Doğru” semineri yapılacak.

Üniversite Adaylarına 'Başarıya Doğru' Semineri
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) işbirliğinde gerçekleşecek olan “Başarıya Doğru” eğitim seminerinde, Sabah Gazetesi Eğitim yazarı ve CNN Türk “Başarıya Doğru” eğitim programı yapımcı ve sunucusu olan Sait Gürsoy; üniversite adayları, eğitimciler ve aileler ile bir araya gelecek.

29 Mayıs Pazartesi günü 11:00’da GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk, GAÜ Marketing Koordinatörü Leyla Biçer ve üniversite yetkililerinin katılımı ile Kocaeli Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan eğitim seminerinde, üniversite adayları bu zorlu süreçte neler yapmaları gerektiği ve tercih yaparken dikkat etmeleri gereken noktalar hakkında bilgilendirilecek.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, lise öğrencileri, lise mezunu öğrenciler, eğitimciler ve veliler için gerçekleştirilecek olan seminerin amacının, meslek seçimi, üniversite ve bölüm seçimlerinde dikkat edilmesi gerekenler olduğu belirtildi. Uzman Eğitimci ve Yazar Sait Gürsoy tarafından Türkiye’nin farklı noktalarında gerçekleştirilecek seminerde, üniversite adaylarına başarıya giden yolların anlatılacağı ifade edildi.

Ayrıca, gerçekleştirilecek olan seminere tüm halkın davetli olduğu belirtilen açıklamada, katılımın ücretsiz olduğu ve ayrıntılı bilgi ve detayların 0 850 650 2000 numaralı telefondan öğrenilebileceği aktarıldı.
Kaynak: İHA