Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Töreni Sevinci

Muş’un Malazgirt ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Kız Meslek Lisesinden mezun olan 93 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Töreni Sevinci
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezuniyet törenine Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı’nın eşin Sevil Kırlı, kamu kurum ve kuruluşları daire amirleri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 mezuniyet töreninden önce davetlilere ve velilere kuru pasta ve çeşitli içecekler ikram edildi. Okul bahçesinde yapılan mezuniyet töreni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adem Uslu’nun açılış konuşması ile başladı.

Müdür Adem Uslu, "2016-2017 yılı mezuniyet törenimize hoş geldiniz. Bu gece ne haklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizin öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Değerli velilerimiz emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü yaşamı seven yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdir ediyorum. Değerli meslektaşlarım, bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için sizlere teşekkür ediyorum. Sevgili gençler, okula ilk başladığımız günden bugüne değin, eğitildiniz bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağının başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarılı okulunuzu, bizleri ve ailelerinize en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancım tamdır. Dolayısıyla bugünün bizlere yakışır, bir şekilde mutlu bir gün olarak hepimizin anılarında yer almasını temenni ediyor, kıymetli vakitlerinizi ayırarak bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Okulda derede yaparak mezun olan öğrencilere Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı’nın eşin Sevil Kırlı tarafından bisiklet hediye edildi.

Mezuniyet töreni sonunda öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutlarken, havai fişek gösterisi ve dilek balonlarının havaya bırakılmasıyla devam eden tören, müzik eşliğinde eğlenilerek son buldu.
Kaynak: İHA