Biga'da Ramazan Etkinlikleri

Biga Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Ramazan etkinlikleri düzenleyecek.

Biga'da Ramazan Etkinlikleri
Biga Belediyesi tarafından eski Ramazanlara özlem duyanlara nostalji yaşatmak, Bigalıların Ramazan akşamlarını keyifle karşılamalarını sağlamak ve sosyal yaşamı hareketlendirmek için başlattığı Ramazan Etkinlikleri, 29 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Şehir Parkı amfi tiyatrosunda gerçekleşecek etkinlikler iftardan sonra başlayacak. Ramazan etkinliklerinin 26 gün sürmesi planlanıyor. Hamdibey Mahallesi Namazgah semtinde yer alan Tarihi Namazgah’da teravih namazları da 28 Mayıs Pazar gününden itibaren başlayacak.

İhtiyaç sahipleri ve öğrenciler için de yapımı Biga Belediyesi tarafından tamamlanan Avcılar Köprüsü yanındaki düğün salonunda 27 Mayıs Cumartesi günü iftar yemeği verilecek. Ramazan boyunca devam edecek yemekler, Biga Belediyesi organizasyonunda, sivil toplum kuruluşları ve esnafların desteği ile gerçekleştirilecek.

Ramazan ayının gelişiyle bir mesaj yayınlayan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, “Ramazan ayının ilçemize, ülkemize hayırlı ve bereketli günler getirmesini temenni eder, barışın hakim olduğu mutlu, huzurlu bir yaşam dilerim. 29 Mayıs Pazartesi günü Şehir Parkı amfi tiyatrosunda başlayacak ve 26 gün sürecek Ramazan etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyorum. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız ve öğrenci kardeşlerimiz için 27 Mayıs Cumartesi gününden itibaren iftar yemeklerimiz başlayacak. Ayrıca Tarihi Namazgah’ta Pazar akşamından itibaren teravih namazları kılınacak” dedi.

ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA