Bandırma'da 'İşimizi Büyütmek' Konferansı

Bandırma Ticaret Odasının, Kadın Girişimciler Kurulu ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ile düzenlediği “İşimizi büyütmek” konulu konferans yapıldı.

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gizem Ozar Uz, Santral Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen konferansın açılışında yaptığı konuşmada, girişimcilik denince genelde akla yeni bir işe başlamak geldiğini, aslında mevcut bir işin sınırlarını genişletmenin de büyütmenin de girişimcilik olduğunu söyledi.

Bandırma’nın yeni girişimcilere ihtiyacı olduğu gibi, mevcut işletmelerinin de değişen çağ ve ihtiyaçlarla birlikte büyümeye ihtiyacının bulunduğunu vurgulayan Uz, 'Ama bunu kimi zaman nasıl yapacağımızı bilmediğimizden, kimi zaman risk almak istemediğimizden, kimi zaman düzenimizi bozmak istemediğimizden yapmayız, yapamayız. Kadın, erkek herkes için geçerli bir durum bu. Ama tabii maalesef ülkemizde kadının cesareti daha çok kırılıyor.' dedi.

Nazan Yılmaz’ın moderatörlüğünü yaptığı konferansta, KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Kayserilioğlu, ''Aile şirketlerinde büyüme ve kurumsallaşma'', KAGİDER Kurucu Başkanı Meltem Kurtsan ''İşinizi büyütürken sınırların dışına çıkmak'' ve Gazeteci- TV programcısı Yaprak Yapsan ise ''İşinizi sanal dünyada büyütün'' konularında bilgi verdi.

Kaynak: AA