Vali Çiçek, Seydikemer'de Muhtarlarla Buluştu

Muğla Valisi Amir Çiçek, Seydikemer ilçesinde muhtarlarla buluştu.

Seydikemer Şehit Gürcan Aka İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Çiçek'in yanı sıra Seydikemer Kaymakam Vekili Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, İl Jandarma Komutan vekili Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, il ve ilçe protokolü ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşın hizmetkarı olduklarını ve bunun için mesai kavramı gözetmeksizin çalıştıklarını vurgulayan Çiçek, vatandaşlara aynı hizmeti götürmek için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Devletin her şartta her yerde vatandaş odaklı hizmet ürettiğini belirten Çiçek, 'Vatandaş varsa devlet vardır. Vatandaş olarak devletten ne bekliyorsak, görevimizi yaparken de aynı düşünceyle vatandaşa hizmet etmeliyiz. Mazeret üreten değil, mazeretleri yok eden anlayışla çalışmalıyız. Vatandaş odaklı yapılan hizmet devlete yapılan en iyi hizmettir.' dedi.

Vatandaşın yürütülen hizmetlerden ne kadar memnun olursa kendilerinin başarısının da o kadar artacağına işaret eden Çiçek, 'Fikri, düşüncesi, inancı ne olursa olsun tüm vatandaşlarımıza aynı kalitede ve anlayışla hizmet yapacağız. Ortak akıl ve kolektif hareketle yani toplumun tüm kesimlerinin düşüncesini, önerisini de katarak hizmet yapılırsa vatandaşlarımız yapılan hizmetlerden memnun kalır.' diye konuştu.

Muhtarlara bir telefon kadar yakın olduğunu anlatan Çiçek, kaymakam ve müdürlerin de her zaman muhtarların hizmetinde olduğunu dile getirdi.

Toplantıda muhtarlar ve vatandaşlar, sorunlarını ve taleplerini Vali Çiçek'e aktardı.

Dile getirilen sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Çiçek, katılımlarından dolayı muhtarlara ve vatandaşlara teşekkür etti.

Kaynak: AA