Pendik'te Muazzez Abacı Rüzgarı

Pendik’te Geleneksel Sanatçılar Buluşması kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Muazzez Abacı şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Pendik'te Muazzez Abacı Rüzgarı
Pendik Belediyesi tarafından 13’üncüsü düzenlenen ’Geleneksel Sanatçılar Buluşması’nın ikinci gününde ünlü sanatçı Muazzez Abacı konser verdi. Pendik sahil etkinlik alanında gerçekleşen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ünlü sanatçı Abacı birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek Pendiklilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konseri izleyen Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Öznur Canayakın, "13.’üncü geleneksel sanatçılar buluşmamız konser dinletisiyle bugün Muazzez Abacı’yı ağırladık. 3 gün üst üste konser dinletimiz olacak. Tabi birbirinden değerli her biri birbirinden usta 24 ülkeden gelen 58 sanatçımızı Pendik’te ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda sanatseverlerimizi akşamları da müzik dinletileriyle ve konserlerle buluşturuyoruz. Bugün Muazzez Abacı bizimle birlikteydi. Eşsiz sesinden, mükemmel yorumundan büyük keyif aldık. Pendik halkı olarak da bizler de çok büyük haz duyduk. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA