Miniklerin Mezuniyet Heyecanı

Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören çocuklar için mezuniyet töreni düzenlendi. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, çocukların yaptığı gösteriler izleyenlerden büyük alkış aldı.

Kartal Belediyesi’ne bağlı 11 kreşte eğitim gören minikler için Kartal Belediyesi tarafından mezuniyet töreni düzenlendi.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde yapılan törene, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, başkan yardımcıları ve veliler katıldı.

Tören, miniklerin müzik gösterileri ile başlayıp şiirlerle devam etti. Mezuniyet coşkusu yaşayan çocukların yaptığı dans gösterileri programa katılanlar tarafından ilgiyle izlendi. Törene katılan Başkan Öz, miniklerle yakından ilgilendi.

Miniklere belgelerini Başkan Öz verdi

Tören sonunda konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Bugün 11 kreşimizdeki 6 yaş gurubuna gelen çocukların mezuniyet törenindeydik. Yaptığı etkinliklerle aydın özgürlükçü, sorgulayıcı, sportif, folklorik başarıların yanında bilime yönelen bir eğitim sistemini çocuklardaki etkisini gördük. Velileri kutluyorum. Çocuklarına büyük bir emek vermişler, değer vermişler. Belediyenin yaptığı bu hizmetin boş olmadığını bana gösterdikleri için de ekibime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Tören sonunda mezun olan miniklere belgelerini Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz verdi.
Kaynak: İHA