Kuzeykent İlkokulu, Öğrenme Şenliğini Gezdi

Kuzeykent İlkokulu öğrencileri, Kuzeykent Fuar alanında açılan Öğrenme Şenliğini ziyaret ederek sergilenen ürünleri inceledi.

Kuzeykent İlkokulu, Öğrenme Şenliğini Gezdi
Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başta Halk Eğitim Merkezlerinin yıl boyunca yaptığı ürünler ile kamu kurum ve kuruluşlarının aktiviteleri, tanıtıcı ve bilgilendirici stantlarının sergilendiği Öğrenme Şenliği, Kuzeykent Fuar Alanında iki gün boyunca vatandaşların beğenisine sunuldu.

Kuzeykent İlkokulu öğrencileri, Öğrenme Şenliğinde sergilenen stantları sınıf öğretmenleri Ahmet Vedat Güler nezaretinde ziyaret ederek inceleme fırsatı buldular. Stant görevlilerinde ürünler hakkında bilgiler alan öğrenciler, merak ettikleri konuları da sorarak ilk ağızdan öğrenme fırsatı buldular.

Öğrenme Şenliğinde sergilenen stantlar, öğrencilerin büyük ilgisini çekti.

Kuzeykent İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ahmet Vedat Güler, öğrencilerini Öğrenme Şenliğinde sergilenen kurumların stantlarını bizzat yerinde görüp, kurumların yaptıkları aktiviteleri ve çalışmaları hakkında bilgi almaları için gezdirdiklerini söyleri. Ziyaretler esnasında öğrencilerin merak ettikleri konular hakkında stant görevlilerinden detaylı bilgiler aldığını ifade eden Güler, öğrencilerin bu sayede kurumların görevleri ve yaptıkları çalışmaları bizzat yerinde görüp merak ettikleri konuları da öğrenme imkanı bulduğunu kaydetti.

Kaynak: İHA