Kitap Okuma Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Afyonkarahisar Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eğitim Bir-Sen Şube Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği kitap okuma yarışmasında dereceye giren 120 öğrenciye bisiklet ve çeşitli hediyeler verildi.

Kitap Okuma Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu
Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ödül törenine Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik ve çok sayıda davetli katıldı.

4 bine yakın öğrencinin katıldığı Kitap Okuma Yarışmasının açılış konuşmasını yapan Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, dereceye giren 120 öğrenciyi tebrik etti. Kolukısa, Eğitim Bir-Sen’in sendikacılığı sadece eğitim çalışanlarının özlük ve özgürlük savunmakla kalmadığını Türkiye’nin geleceğini inşa etmeye çalışan sendikacılık anlayışına sahip olduğunu söyledi.



Şükrü Kolukısa, kitap okuma yarışmalarının Eğitim Bir-Sen Sendikasının Şubelerinin öncülüğünde birçok ilde icra edildiğini belirterek, “Bu hafta içerisinde iki şehrimizde de bu ödül törenlerini gerçekleştirdik. Afyon Şubemiz, Belediye Başkanlığımız ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün paydaşlığında ve desteğinde çok büyük bir yarışmaya imza attı. Yaklaşık 10 bin kitap dağıtıldı ve binlerce öğrenci sınava girdi. Sonucunda kaybedeni olmayan bir yarışmanın bugün de final anına gelindi. Bugün de öğrencilerimiz takdiri hak ediyorlar” dedi.

Kaynak: İHA