İzmir'deki Cinayet Davası

İzmir'in Bornova ilçesinde, eşinin kuzenini bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.

İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık İ.B, öldürülen Duygu Şen'in eşi Efe Şen ve kardeşi Abdi Ferhat Kırtaş ile taraf avukatları katıldı.

Tanık G.A, öldürülen kadın Duygu Şen'in evinin yakınında ikamet ettiğinden, sanığın, kapıyı çalması üzerine açan Şen ile kısa bir görüşme yapmasının ardından binaya girdiğini gördüğünü ancak sanığın binadan ne zaman ayrıldığına şahitlik etmediğini ifade etti.

Tanık R.Ş. ise aynı binada oturduğu Duygu Şen'in gelini olduğunu beyan ederek, sanığı olaydan bir gün önce gördüğünü onun haricinde görmediğini, olay günü uyuduğundan olaya ilişkin hiçbir şey duymadığını ve görmediğini kaydetti.

Mahkeme heyeti, İ.B'nin tutukluluk halinin devamı ile dinlenmeyen tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

- Olay

Bornova ilçesinde oturan Duygu Şen (26), 4 Ocak'ta evinin salonunda bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu.

Olayla ilgili olarak tutuklanan zanlı İ.B. (26) sorgusunda suçunu kabul etmiş, sanık hakkında 'yağma, bir suçu gizlemek ve yakalanmamak amacıyla öldürmek' suçlamalarıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılmıştı.

Kaynak: AA