IAB Türkiye Başkanı Kurşun, Yine IAB Avrupa Yönetim Kurulu'nda

IAB Türkiye Başkanı Mahmut Kurşun: 'IAB Türkiye olarak dijitalin Türkiye'de gelişimi, küresel standartların yaygınlaşması için faaliyetlerimizi artırarak devam ediyoruz'.

Dünyada 45 ülkede dijital reklamcılığın gelişmesi için faaliyet yürüten Interactive Advertising Bureau'nun (IAB) Türkiye Başkanı Dr. Mahmut Kurşun, IAB Avrupa’nın Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden seçildi.

IAB Türkiye açıklamasına göre, 18 Ocak'ta yapılan IAB Türkiye Olağan Genel Kurulu’nda IAB Türkiye Başkanlığı'na yeniden seçilen Dr. Kurşun, IAB Avrupa’nın 22 Mayıs'ta Amsterdam'da gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Üyeliği'ne de tekrar seçildi

IAB Türkiye Başkan Yardımcısı ve Eğitim Yürütme Kurulu Başkanı Neslihan Olcay da IAB Avrupa’nın Eğitim Komitesi'nin başına getirildi.

Dr. Kurşun ve Olcay, 2 yıl boyunca görevlerini sürdürecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen IAB Türkiye Başkanı Dr. Mahmut Kurşun, dijital akımların tüm dünyada etkisini ve büyümesini sürdürdüğünü belirterek, şunları kaydetti:

'Türkiye de bu alanda en dikkat çeken ülkelerden biri. Dijital, Türkiye’de uzun bir süredir çift haneli rakamlarla büyüyor. IAB Türkiye olarak dijitalin Türkiye’de gelişimi, küresel standartların yaygınlaşması için faaliyetlerimizi artırarak devam ediyoruz. Türkiye’deki deneyimlerimizi Avrupa ile paylaşmaktan, Avrupa’da yaşanan gelişmeleri Türkiye’ye taşımaktan, Avrupa’daki kuralların, standartların oluşmasına katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz. Ayrıca, ülkemizde yürüttüğümüz başarılı eğitim faaliyetlerinden edindiğimiz deneyimlerle IAB Avrupa'ya önemli katkılarda bulunacağımıza inanıyor ve Başkan Yardımcımız Neslihan Olcay’ı da kutluyorum.'
Kaynak: AA