GÜNCELLEME 2 - Edirne'de Aynı Aileden 3 Kişi Pompalı Tüfekle Öldürüldü

Edirne'de aynı aileden, biri çocuk 3 kişi evlerinde pompalı tüfekle öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Menzilahir Mahallesi Noktacı Cami Sokağı'nda Salih Mal (31) ve ailesinin yaşadığı evden silah sesleri duyan komşuları, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, evde Salih Mal ile eşi Hanife Mal (30) ve çocukları Elena'nın (2) pompalı tüfekle öldürüldüğünü tespit etti.

Cesetler, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi. Olayı öğrenerek gelen ailenin yakınlarından bazıları baygınlık geçirdi.

Cinayet sırasında evde bulunan 2 çocuğun ise katilin evi terk etmesine kadar ses çıkarmadan ve hareketsiz beklemeleri sonucu kurtuldukları öğrenildi. Çocuklar, geçirdikleri şok sonrası hastanede müşahede altına alındı.

Bu arada, katil zanlısının maktül Salih Mal'ın eniştesi N.M olduğu şüphesinin ağırlık kazanması nedeniyle polis Menzilahir Mahallesi çevresinde operasyon başlattı. Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonda bazı evlerde arama yapıldı.

-'Ben burada olsaydım ben de ölürdüm'

Öldürülen Salih Mal'ın kardeşi Türkan Mal, olayın ailevi problem nedeniyle gerçekleştiğini söyledi.

Hayatını kaybedenlerin suçsuz, günahsız olduklarını ifade eden Türkan Mal, 'Eşiyle kavga ettiği için gelip ağabeyimi, yengemi, yeğenimi vurdu.' dedi.

Katil zanlısı şüphesiyle aranan N.M'nin eşi İpek M. ise eşinden defalarca dayak yediğini iddia etti.

Eşinin tehditleri nedeniyle İstanbul'a gitmek zorunda kaldığını anlatan İpek M., 'Katil... Bunların sülalesinde böyle şeyler oldu. Bir zamanlar amcamın kızını bunlar öldürdüler. Bana da, 'seni amcanın kızı gibi yapacağım' dedi birkaç kez. Beni de hep tehdit etti. Ben onunla tartışınca buradan gittik. Buradan gittiğimiz için de geldi burada ağabeyimi, yengemi ve küçük çocuğu vurdu. Ben burada olsaydım ben de ölürdüm. Kaçarak kurtuldum. Çocuğum da yanımda.' diye konuştu.

Kaynak: AA